Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Bahamas


Det är eftermiddag i Bahamas, tisdagen den 15 juni 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Bahamas

Den tidszon som Bahamas ligger i är Eastern Standard Time (UTC-5), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Bahamas är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Bahamas

Här kan du se vad klockan är i Bahamas just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Bahamas.

Allmän fakta om Bahamas

I landet Bahamas bor det ungefär 400 000 invånare på en yta av ca. 13 878 km2, huvudstaden i Bahamas heter Nassau. Landskoden för att ringa till någon i Bahamas från ett annat land är +1. I Bahamas är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Bahamas är bahamansk dollar (BSD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Bahamas är .bs. Den 10 juli firar Bahamas sin årliga nationaldag.

Klocka, tidsskillnad och datum i Bahamass städer

Här kan du se vad klockan är just nu och vilken tidsskillnad det är i olika städer runt omkring i Bahamas.

Flaggan i Bahamas

Här intill kan ni se vilken flagga landet Bahamas har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇧🇸

Länkar för att läsa mer om Bahamas

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Bahamas?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bahamas?

Bahamas på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Bahamas kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Bahamas. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Bahamas. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Bahamas.
   ››  Svensk Wikipediasida om Bahamas
   ››  Engelsk Wikipediasida om Bahamas

Bahamas på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Bahamas ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.