Vad är klockan?/Ayia Napa

Vad är klockan i Ayia Napa (Cypern) just nu?


Det är lunchtid i Ayia Napa, fredagen den 18 januari 2019

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Här hittar du aktuell tid i Ayia Napa

Här ovanför kan du se vad klockan är i Ayia Napa i Cypern just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är! All information i rutan uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är just i detta ögonblick i Ayia Napa.

Allmän fakta om Ayia Napa

Ayia Napa ligger i Famagusta distriktet i landet Cypern. Det bor ungefär 3 000 invånare i Ayia Napa. I Cypern är det officiella språket grekiska och turkiska, och den officiella valutan i Cypern är euro (EUR). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Cypern är .cy. Den 1 oktober firar Cypern sin årliga nationaldag.

Ringa till någon i Ayia Napa

För att ringa till Ayia Napa från ett annat land slår du först landskoden för Cypern som är +357, följt av riktnumret till Ayia Napa som är 23, sedan slår du det nummer som du vill ringa till i Ayia Napa.

Flaggan i Cypern och Ayia Napa

Här intill kan ni se vilken flagga landet Cypern har, och därmed även Ayia Napa. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇨🇾

Länkar för att läsa mer om Ayia Napa

Reseguide till Ayia Napa

Just nu har vi tyvärr ingen bra reseguide att länka för Ayia Napa. Har du en sajt om Ayia Napa och vill att den skall synas här? Kila då in på Om oss-sidan som du kan hitta i sidfoten och skicka ett meddelande till oss.

Ayia Napa på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Ayia Napa kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Ayia Napa. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Ayia Napa. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Ayia Napa.
   ››  Svensk Wikipediasida om Ayia Napa
   ››  Engelsk Wikipediasida om Ayia Napa

Karta över Ayia Napa i Cypern

Här nedan kan hittar du en karta över Ayia Napa i Cypern som är väldigt enkel att skrolla runt i eller zooma in och ut, använd bara musen (eller fingrarna om du använder en mobil) för att navigera dig runt på kartan över Ayia Napa.