Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Antigua och Barbuda


Det är morgon i Antigua och Barbuda, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Antigua och Barbuda

Den tidszon som Antigua och Barbuda ligger i är Atlantic Standard Time (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Antigua och Barbuda är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Antigua och Barbuda

Här kan du se vad klockan är i Antigua och Barbuda just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Antigua och Barbuda.

Allmän fakta om Antigua och Barbuda

I landet Antigua och Barbuda bor det ungefär 100 000 invånare på en yta av ca. 440 km2. Landskoden för att ringa till någon i Antigua och Barbuda från ett annat land är +1. I Antigua och Barbuda är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Antigua och Barbuda är östkaribisk dollar (XCD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Antigua och Barbuda är .ag. Den 1 november firar Antigua och Barbuda sin årliga nationaldag.

Flaggan i Antigua och Barbuda

Här intill kan ni se vilken flagga landet Antigua och Barbuda har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇦🇬

Länkar för att läsa mer om Antigua och Barbuda

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Antigua og Barbuda?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Antigua og Barbuda?

Antigua och Barbuda på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Antigua och Barbuda kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Antigua och Barbuda. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Antigua och Barbuda. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Antigua och Barbuda.
   ››  Svensk Wikipediasida om Antigua och Barbuda
   ››  Engelsk Wikipediasida om Antigua och Barbuda

Antigua och Barbuda på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Antigua och Barbuda ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.