Vad är klockan? logotype

Vad är klockan i Anguilla


Det är morgon i Anguilla, söndagen den 25 juli 2021

Informationen ovan uppdateras automatiskt

Tidszon och tidsskillnad i Anguilla

Den tidszon som Anguilla ligger i är Atlantic Standard Time (UTC-4), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Anguilla är tidsskillnaden timmar.

Aktuell tid och datum i Anguilla

Här kan du se vad klockan är i Anguilla just nu. Vi visar även vilken dag det är och vilket datum, och faktiskt även vilken del av dygnet det är. All information om tidpunkt, tidsskillnad och tidszon uppdateras automatiskt så att du alltid kan se vad klockan är, vilken dag det är samt vilken del av dygnet det är i just detta ögonblick i Anguilla.

Allmän fakta om Anguilla

I landet Anguilla bor det ungefär 15 000 invånare på en yta av ca. 91 km2. Landskoden för att ringa till någon i Anguilla från ett annat land är +1. I Anguilla är det officiella språket engelska, och den officiella valutan i Anguilla är östkaribisk dollar (XCD). Den nationella toppdomänen som används för internetadresser i Anguilla är .ai. Den 30 maj firar Anguilla sin årliga nationaldag.

Flaggan i Anguilla

Här intill kan ni se vilken flagga landet Anguilla har. Vi skriver ut flaggan som en emoji här på sidan, vilket gör det superenkelt för dig att klippa ut och klistra in ifall du vill använda flaggan någon annanstans, det är bara att markera flaggan på samma sätt som du annars markerar text och sedan trycka på ctrl+c för att kopiera den! Eller om du använder en mobil är det bara att hålla fingret mot flaggan i några sekunder för att markera den, och sedan klicka på "Kopiera".

🇦🇮

Länkar för att läsa mer om Anguilla

Denna sida på andra språk

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Anguilla?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Anguilla?

Anguilla på Wikipedia

Om du vill läsa mer om Anguilla kan vi rekommenderar att du spanar in Wikipedias sidor om Anguilla. Här nedan hittar du länkar till både den svenskspråkiga och den engelskspråkiga Wikipediasidan om Anguilla. Generellt sett brukar den engelskspråkiga sidan vara mer innehållsrik och vara upplagd på ett bättre sätt, men för snabb info kan man gott och väl använda den svenska sidan om Anguilla.
   ››  Svensk Wikipediasida om Anguilla
   ››  Engelsk Wikipediasida om Anguilla

Anguilla på kartan

Här nedan kan hittar du en karta som visar var Anguilla ligger. Du kan enkelt bläddra dig runt på kartan med hjälp av musen om du sitter vid en vanlig dator eller med hjälp av fingrarna om du använder en mobil. Det går även att zooma in och ut på kartan, antingen genom att använda knapparna i övre vänstra hörnet, rullningsfunktionen på din mus eller genom att använda två fingrar om du använder en mobil.